Velkommen til Forsker Grand Prix Oslo/Akershus

Vil du være deltager i 2019?

Vil du være deltager på neste års Forsker Grand Prix? Vil du bli bedre i forskningsformidling? Eller vil du bli flink til å holde forskningsforedrag? Da er deltagelse i Forsker Grand Prix en unik mulighet for deg som er ph.d.- stipendiat i Oslo og Akershus. Alle deltagere i Forsker Grand Prix Oslo får opplæring i kommunikasjon og vil lære å presentere sitt fagfelt på en solid mate.

Søknadsfristen er 9. mai, og påmelding kommer i april.

Forsker grand prix 2019 holdes tirsdag 24. september kl. 18:00-20:30.

Arrangementet er gratis, åpent for alle og publikum trenger ikke billett.

De to vinnerne fra hver regionale finale møtes i den nasjonale finalen i Stavanger 28. september der Norges beste forskningsformidler blir kåret
—————-

Åtte engasjerte deltagere klare for Forsker Grand Prix Oslo/Akerhus 2018.

Kandidatene er klare for Forsker Grand Prix! Foto: Yngve Vogt

Kandidatene er klare for Forsker Grand Prix! Bak fra venstre: Jonas Skogestad, UiO, Tone Hee Åker, OsloMet,  Frøydis Meen Wærstad, NMBU. Foran fra venstre: Lars Christian Bråten, UiO, Frida Felicia Vennerød-Diesen, UiO, Siri Helene Helland-Riise, NMBU og Bjørg Jenny Engdahl, UiO. Foto: Yngve Vogt

Første møte med engasjerte kandidater. Foto: Terje Heiestad

Les om våre kandidater her

Vil du være deltager i 2019?

Vil du være deltager på neste års Forsker Grand Prix? Vil du bli bedre i forskningsformidling? Eller vil du bli flink til å holde forskningsforedrag? Da er deltagelse i Forsker Grand Prix en unik mulighet for deg som er ph.d.- stipendiat i Oslo og Akershus. Alle deltagere i Forsker Grand Prix Oslo får opplæring i kommunikasjon og vil lære å presentere sitt fagfelt på en solid mate. Søknadsfrist i begynnelsen av mai 2019.

Torunn Kjeldstad vant Forsker Grand Prix Oslo 2017

Torunn Kjeldstad vant Forsker Grand Prix Oslo i 2017. Kjeldstad er fra Senter for materialvitenskap og nanoteknologi fysikk på Universitetet i Oslo og hun gikk av med seieren i finalen for Oslo og Akershus. Brittany Disanti ved Institutt for atferdsvitenskap på Høgskolen i Oslo og Akershus kom på annenplass. Begge reiste til Trondheim og deltok på den nasjonale finalen som ble holdt 30. september.

Torunn Kjeldstad fra UiO vant Forsker Grand Prix Oslo på Sentrum Scene Oslo, 26.september 2017

Brittany Marie DiSanti fra HiOA ble nummer to i Forsker Grand Prix, Sentrum Scene Oslo, 26.september 2017

Se flere bilder fra finalen på Sentrum Scene 

Forsker Grand Prix er en formidlingskonkurranse innen forskning. På scenen stiller rundt 10 p.hd kandidater for å gjøre sitt ytterste for å bli den beste forskningsformidleren i Oslo og Akershus.

Vinneren av FGP Oslo 2017
Torunn Kjeldstad, UiO. UiO vant Forsker Grand Prix i Oslo i 2017. På andre plass kom Brittany Marie DiSanti, OsloMet Begge deltok også i den nasjonale finalen hvor de gjorde det svært bra.

Forsker Grand Prix er den del av de nasjonale Forskningsdagene med 100-vis av arrangementer over hele landet som arrangeres i perioden 20.sept. til 01. okt i 2018..

 

 

Posted 5. juni 2018 in: Uncategorized by Redaktør
Stikkord: , , , , , , , ,

Comments are closed.