Forsker Grand Prix Oslo

Vil du være deltager i 2018?

Vil du være deltager på årets Forsker Grand Prix? Vil du bli bedre i forskningsformidling? Eller vil du bli flink til å holde forskningsforedrag? Da er deltagelse i Forsker Grand Prix en unik mulighet for deg som er ph.d.- stipendiat i Oslo og Akershus. Alle deltagere i Forsker Grand Prix Oslo får opplæring i kommunikasjon og vil lære å presentere sitt fagfelt på en solid mate. Søknadsfrist 9. mai 2018
Send din søknad her!

Torunn Kjeldstad vant Forsker Grand Prix Oslo 2017

Torunn Kjeldstad vant Forsker Grand Prix Oslo. Kjeldstad er fra Senter for materialvitenskap og nanoteknologi fysikk på Universitetet i Oslo og hun gikk av med seieren i finalen for Oslo og Akershus. Brittany Disanti ved Institutt for atferdsvitenskap på Høgskolen i Oslo og Akershus kom på annenplass. Begge reiser til Trondheim for å delta i den nasjonale finalen 30. september.

Torunn Kjeldstad fra UiO vant Forsker Grand Prix Oslo på Sentrum Scene Oslo, 26.september 2017

Brittany Marie DiSanti fra HiOA ble nummer to i Forsker Grand Prix, Sentrum Scene Oslo, 26.september 2017

Se flere bilder fra finalen på Sentrum Scene 

Forsker Grand Prix er en formidlingskonkurranse innen forskning. På scenen stiller 10 p.hd kandidater for å gjøre sitt ytterste for å bli den beste forskningsformidleren i Oslo og Akershus. Årets deltagere møter du videoen under!

Deltagere i 2017

 

Vinneren av FGP Oslo 2017
Torunn Kjeldstad, UiO. UiO vant Forsker Grand Prix i Oslo i 2017. På andre plass kom Brittany Marie DiSanti, OsloMet Begge deltok også i den nasjonale finalen hvor de gjorde det svært bra.

Forsker Grand Prix er den del av de nasjonale Forskningsdagene med 100-vis av arrangementer over hele landet som arrangeres i perioden 20.sept. til 01. okt i 2017.